. . .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
.
.  γενική περιγραφή
αναλυτικό πρόγραμμα
.  τί περιλαμβάνεται
.  τί να προσέξετε
.  απαραίτητος εξοπλισμός
.  δηλώστε συμμετοχή
.
ΑΡΑΧΘΟΣ
RAFTING
 
ΗΜΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2005
.
ΗΜΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Κυριακή 20 Μαρτίου 2005
 
Παρασκευή 18/03/2005: Συνάντηση το απόγευμα η το βράδυ στο χωριό Πράμαντα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, και γνωριμία της μελών της ομάδος μεταξύ τους. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.
 
Σαββάτο 19/03/2005: Πρωινό, και νωρίς το πρωί αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης στην γέφυρα «Χαροκοπίου». Εκεί οι συνοδοί ποταμού της ECO ACTION, θα κάνουν σύντομη επανάληψη των σημαντικότέρων σημείων και ενεργειών που πρέπει να γίνονται κατά την διάρκεια της κατάβασης, και ανάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού.
 
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλη και ορμητική παροχή νερού. Η κατάβαση είναι περίπου 18 χιλιόμετρα και διάρκειας από 3 μέχρι 3 ½ ώρες. Ο βάρκες διασχίζουν περάσματα «χαμένα» μέσα σε φαράγγια άγριας ομορφιάς.
 
Ειδικότερα προς το τέλος της διαδρομής ένα φαράγγι 2 χιλιομέτρων, κυριολεκτικά «κόβει τη ανάσα», με τις ορθοπλαγιές και τους καταρράκτες που το περιβάλουν, ύψους μέχρι και 150 μέτρων. Προτείνουμε να έχετε μαζί σας αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές για αποθανατίσετε, όσο είναι εφικτό, μια εμπειρία ζωής.
 
Ο τερματισμός είναι στην γέφυρα της «Πλάκας», διευθέτηση υλικών και επιστροφή στο χωριό Πράμαντα. Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, προτείνουμε συγκέντρωση όλης της ομάδος για αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα του χωριού. Είμαστε σίγουροι ότι το καλό φαγητό, το ντοπιό κρασί, η καλή παρέα θα κάνει το ποτάμι, την κούραση και το κρύο να μοιάζουν σαν μακρινό όνειρο, και όμως μην γελιέστε ήμασταν εκεί και το περάσαμε
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/03/2005: Πρωινό και ημέρα επιστροφής κατά βούληση
.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ (Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 1/03/2005)
.
.
. . .ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
 
. . ..RAFTING - CAMPING
.
• 21-22 ΜΑΙ 2005
ΛΟΥΣΙΟΣ - ΑΛΦΕΙΟΣ
Διανυκτέρευση σε σκηνές δίπλα στο ποτάμι
.
.
 
 
Copyright 2003 ioniantrv.gr. All Rights Reserved.