. . .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
.
1. Ιορδανία
.  γενική περιγραφή
αναλυτικό πρόγραμμα
.  τί περιλαμβάνεται
.  τί να προσέξετε
.  απαραίτητος εξοπλισμός
.  δηλώστε συμμετοχή
. .
2. 28-30 ΟΚΤ 2003
. Αχέρωντας ποταμός - Βουνά Σουλίου
   
.
ΙΟΡΔΑΝΙΑ
Trekking στα λημέρια του Λώρενς της Αραβίας
.
ΗΜΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2004
.
ΗΜΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2004
.
Ημέρα 1η: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για AQABA, μέσω AMMAN. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.
.
Ημέρα 2η: Πρωινό, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την ηλιόλουστη και φιλόξενη πόλη της AQABA. Μπορείτε να περάσετε την ημέρα σας στην παραλία, η να καταδυθείτε στον υπέροχο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
. 
Ημέρα 3η – 6η: WADI RUM / BARRA CANYON
Για γενιές ολόκληρες το WADI RUM, κατοικείται από φυλές Βεδουίνων, μαζί τους θα περάσουμε 5 ημέρες, εξερευνώντας ( με καμήλες η με τα ποδιά !!) το σεληνιακό τοπίο της αρχαίας κοιλάδας. Εδώ, είχε την βάση του ο Τ.Ε Λώρενς, κατά την διάρκεια της Αραβικής επανάστασης. Εδώ επίσης γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας «Ο Λώρενς της Αραβίας».
Είμαστε σίγουροι ότι οι ημέρες στην έρημη και οι νύκτες κάτω από τον έναστρο ουρανό, είναι μια εμπειρία που θα την θυμάστε για όλη σας τη ζωή.
Εκτός όμως από τα παραπάνω το WADI RUM, προκαλεί τους αναρριχητές για συναρπαστικές διαδρομές στις κάθετες ψαμμιτικές πλαγιές του. Όσοι ανταποκριθούν στην πρόκληση θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν συναρπαστικά πεδία, την τελευταία ημέρα της αποστολής μας, στο Siq Al Bara.
Καθ’ όλη την διάρκεια της περιήγησης μας, οι διανυκτερεύσεις θα γίνονται σε τέντες, και θα παρέχετε πρωινό, γεύμα και barbeque δείπνο.
.  
Ημέρα 7η: Πρωινή αναχώρηση για να συναντηθούμε με το λεωφορείο με προορισμό την ΠΕΤΡΑ, το φημισμένο αξιοθέατο της Ιορδανίας. Πριν από 2.000 χρόνια η Πέτρα χρησιμοποιείτο για προσωρινό καταφύγιο από τους Ναβαταίους Άραβες, Βεδουίνους του Βορρά. Μέσω μίας χαράδρας ενός χιλιομέτρου, φθάνει κανείς στην εντυπωσιακή είσοδο της Πέτρας, με το καταπληκτικό μνημείο ΕΛΧΑΖΝΕΧ. Ολοήμερη ξενάγηση της κόκκινης πολιτείας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Aqaba, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
Ημέρα 8η: Πρωινό, και αναχώρηση για Αθήνα μέσω AMMAN, αφήνοντας πίσω ένα κομμάτι του εαυτού μας
.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
.
.
. . .ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
. . .TREKKING
.
• 28-30 OKT 2004
ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΒΟΥΝΑ ΣΟΥΛΙΟΥ
.
.
. . .SCUBA DIVING
.
• 6-12 ΝΟΕ 2004
SHARM EL SHEIKH
.
.
 
 
Copyright 2003 ioniantrv.gr. All Rights Reserved.