. . .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
.
1. Λούσιος/ Αλφειός
γενική περιγραφή
αναλυτικό πρόγραμμα
.  τί περιλαμβάνεται
.  τί να προσέξετε
.
απαραίτητος εξοπλισμός
.  δηλώστε συμμετοχή
   
.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΛΟΥΣΙΟΥ/ ΑΛΦΕΙΟΥ
.
ΗΜΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2004
.
ΗΜΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2004
.
Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΚΕΝΤΡΙΚΟ», που βρίσκεται στο χωριό Λαγγάδια, γραφικότατο και κυριολεκτικά κρεμασμένο πάνω στην πλαγιά του Μαινάλου.
.
Σάββατο 4/12: Συνάντηση στις εγκαταστάσεις μας στο χωριό Ελληνικό, στις 10:00, όπου θα προμηθευτούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατάβαση μας (Φόρμες και καλτσάκια neoprene, αντιανεμικό μπουφάν, κράνος, κουπί και σωσίβιο).
Κατόπιν με αυτοκίνητο της ECO-ACTION, θα πάμε στο σημείο εκκίνησης. Πριν ξεκινήσουμε θα προηγηθεί ένα σύντομο μάθημα, το οποίο θα μας μυήσει στα μυστικά της κατάβασης του ποταμού. Οι βάρκες που θα χρησιμοποιηθούν είναι των 6 – 8 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού ποταμού, που θα βρίσκεται σε κάθε βάρκα.

Η διαδρομή περιλαμβάνει τμήμα του Λούσιου και του Αλφειού. Το μήκος της, είναι 10 χιλιόμετρα και διασχίζει δύο πανέμορφα φαράγγια. Η συγκεκριμένη διαδρομή έχει περάσματα μέχρι 3ου βαθμού, και τα δύο παραπάνω ποτάμια είναι πανέμορφα και προσφέρουν άφθονες συγκινήσεις και αδρεναλίνη.
Μετά το τέλος της κατάβασης μας περιμένει πλήρες δείπνο σε γραφικό ταβερνάκι του Ελληνικού. Εκεί σίγουρα θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για το γλέντι που, συνήθως, αποτελεί τον επίλογο των καταβάσεων μας.
Διανυκτέρευση στα Λαγγάδια.

.
Η Κυριακή 5/12: μετά το πρωινό σας, είναι ελεύθερη για ξεκούραση η για βόλτες στα πραγματικά πολύ όμορφα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα.
.
.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
.
.
. . .ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
. . .MOUNTAINEERING
.
• 22-23 ΙΑΝ 2005
ΠΑΡΝΗΘΑ
2ήμερο Ορεινών Δραστηριοτήτων
.
.
. . .RAFTING - Μ. BIKE
.
• 19-20 ΦΕΒ 2005
ΛΑΔΩΝΑΣ
2ήμερο περιπέτειας και Ανανέωσης
.
.
 
Copyright 2003 ioniantrv.gr. All Rights Reserved.