. . .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
.
γενική περιγραφή
αναλυτικό πρόγραμμα
.  τί περιλαμβάνεται
.  τί να προσέξετε
.
απαραίτητος εξοπλισμός
.  δηλώστε συμμετοχή
. .
.
ΛΟΥΣΙΟΣ - ΑΛΦΕΙΟΣ
RAFTING & CAMPING
.
ΗΜΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Σάββατο 21 Μαϊου 2005
.
ΗΜΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Κυριακή 22 Μαϊου 2005
.

Μια εκδρομή , ένα Σαββατοκύριακο όχι διαφορετικό, αλλά απλώς ξεχωριστό. Προσεγγίζουμε την έννοια «εκδρομή» η το «ταξίδι» σαν περιπέτεια , σαν μια ευκαιρία να αντλήσουμε από πράγματα απλά, εμπειρίες ξεχωριστές και αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ - πολύ καιρό.

.
Μ’ αυτόν τον τρόπο σκέψης οργανώσαμε μια κατάβαση ποταμού, συνδυάζοντας τον Λούσιο και τον Αλφειό, με διανυκτέρευση σε σκηνές διπλά στο ποτάμι. Μια παρέα, μια φωτιά, ευκαιρία για συζήτηση και επικοινωνία, ή για γαλήνη μέσα στην ησυχία του βουνού. Εμπειρίες που μόνο η λιτότητα και η επαφή με την φύση χαρίζουν.
.
Σάββατο 21/05/2005: Συνάντηση στις εγκαταστάσεις μας στο χωριό Ελληνικό, στις 09:00, όπου θα προμηθευτούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατάβαση μας (Φόρμες και καλτσάκια neoprene, αντιανεμικό μπουφάν, κράνος, κουπί και σωσίβιο).

Κατόπιν με αυτοκίνητο της ECO-ACTION, θα πάμε στο σημείο εκκίνησης, στην γέφυρα του «Κούκου». Η διαδρομή μας περιλαμβάνει τμήμα του Λούσιου και τον Αλφειό. Διασχίζουμε πλούσια χλωρίδα κι ένα θεαματικό φαράγγι. Συναντάμε τον Αλφειό και μετά από σύντομη διαδρομή φθάνουμε στην γέφυρα του «Ατσίχολου». Σ’ αυτήν την τοποθεσία θα οργανώσουμε τις σκηνές μας και θα προετοιμάσουμε το δείπνο μας στην φωτιά. Η βραδιά θα κυλήσει δίπλα στο ποτάμι, στις όχθες του Αλφειού.

.
Κυριακή 22/05/2005: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε τη κατάβαση μας μέσα σε πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, και εντυπωσιακά περάσματα. Προορισμός μας είναι η τοποθεσία κοντά στο χωριό Μάτεσι.

Μετά την κατάβαση , μεταφορά στην βάση του Ελληνικού, διευθέτηση υλικών και ξεκούραση.
Επιστροφή στην Αθήνα, και αντάμωμα στην επόμενη εξόρμηση μας.

.
.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
.
.
. . .ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
. . .

 

Ραντεβού τον Οκτώβρη 2005

. . .
 
 
 
Copyright 2003 ioniantrv.gr. All Rights Reserved.